Helikopter leie Sightseeing Oslo Bygdøy Museer

Bestil helikopter sightseeing fra Oslo. Min. 3 passasjerer. Sjekk pris og rute under DETALJER. Se animasjoner av turene på nettet!

Trykk Pris/Rute og “Fly” ruten på kartet før du bestiller !

Helikopter Leie og Sightseeing turer i Oslo

Sightseeing helikopter er kanskje den største opplevelsen du kan unne deg i en hverdag hvor alle har prøvd alt ! Leie sightseeing helikopter er ikke så dyrt som mange tror heller ! Hva med å se Båtracet i Oslofjorden, Færdern eller Oscarsborg festning i fugleperspektiv! Se video av helikopter sightseeing. I tillegg til de faste turene kan vi også arrangere spesialturer med helikopter sightseeing til både fjell og fjord. Vi kan tilpasse sightseeing helikopter turer til dine behov. Ta oss med i planleggingen. Ved leie av sightseeing helikopter 1 time eller mer, er prisen noe lavere. For lengre spesialtilpassede turer, har vi mulighet for av- og påstigning i Oslo – 5 min. fra sentrum. Sightseeing helikopter er den raskeste måten å få med seg de mest besøkte severdighetene.

I flåten som benyttes til sightseeing med helikopter er det både  4, 5 og 7 passasjerer seter. Helikopter sightseeing er en opplevelse av de sjeldne. Ikke med noe annet medium får du så minnerike og kraftige opplevelser . Kommer vi høyt nok, kan du faktisk se at jorda er rund. Har man liten tid og vil få med seg så mye som mulig er helikopter sightseeing fra luften det beste alternativ. Klikk på noen av turene nedenfor for mer informasjon om våre faste helikopter sightseeing turer. Alle turer nedenfor har avgang fra Ås eller Kjeller flyplass, og lander der igjen. Stopp på veien kan avtales og gjøres mot tillegg betaling og landingstillatelse fra grunneier på stedet vi skal lande.

Helikopter Leie og Sightseeing Turer fra Oslo

Helikoptertur over Oslo Barcode

HOVEDSTADEN MED ATTRAKSJONER

Tur #015
Helikoptertur fra Kjeller flyplass med de viktigste severdigheter som Holmenkollen, Aker Brygge, Frognerparken og Bygdøy

120min
Helikopter Oscarsborg Festning Drøbak

TUSENFRYD, DRØBAK OG OSCARSBORG

Tur #011

Rimelig helikoptertur med mye innhold. Se Oscarsborg, undervannsmuren mot Hurum og sjarmerende Drøbak.

20min
Helikoptertur over Oslo Holmenkollen

HOVEDSTADEN  OG OSLOFJORD

Tur #012

Se hovedstaden fra helikopter og få med deg høydepunkter som Holmenkollen, Vigelandsparken, Operaen og museene på Bygdøy

35min
Helikoptertur til Isbreer, Fossefall og fjorder på Vestlandet

VESTLANDET – FJELL, FJORD OG FOSSEFALL

Tur #014

Fly helikopter over det beste av naturen i Sør-Norge . DeLuxe tur med mellomlanding. Se dramatisk natur over utrolige naturperler utilgjengelig til fots.

240min
Helikopteertur over Oslofjord og Villa Valla

OSLOFJORDEN OG VILLA MALLA

Tur #016
Se Oslo med Bygdøy, Holmenkollen , Aker Brygge, Operaen og mye mer.  Turen følger Oslofjorden mot Drøbak og Oscarsborg til  Villa Malla og tilbake.

 60min
Helikopter tur til Rjukan og Vemork

TUNGTVANNSTUREN – HEROES OF TELEMARK 

Tur #013

Fly helikopter over stedene fra Tungtvannsaksjonen under annen verdenskrig. Vemork , Rjukan og Tinnsjø hvor “DS Hydro” ble senket.

120min

Sjekk andre byer og helikopterturer over hele Norge. Mange destinasjoner og avganger steder med fantastisk natur. Over polarsirkelen i nord, til dype fjorder og isbreer på vestlandet.

Er dere ikke mange nok til å fylle helikoptret? Gavekort på alle helikopterturer tilgjengelig for én person og oppover. Du flyr med andre som har samme sertifikater. Flight Generator systemet til Heliticket  AS koordinerer og forteller deg tid til å fly.

Helikopterurer kan du bestille for helt ned til 1 person. Da flyr du sammen med andre som ønsker samme tur samme dag. Alle turer med enkeltbilletter bestiller du gjennom portalen www.helikopter.flights. Heliwing selges ikke enkeltseter selv og betalingen din går ikke til Heliwing

Leie helikopter - Helikoptertjenester
Helikopter turer og sightseeing Oslo
Type helikopter leie
Helikopter turer og sightseeing Oslo
Firma
Heliwing,
Oslo,
Norge
Oslo, Norway
Beskrivelse
Helikopter sightseeing turer fra 30min til 4 timer. fra fire til syv passasjerer. Se animasjon av flyrute.