Helikopter leie – Standard Timepriser

Standardsatser for leie helikopter som de fleste operatører bruk, er basert på timepris i luften . Dette er ikke alltid retningsgivende for total kostnaden for helikopter leie. Værforholdene kan variere mye. Dette påvirker den totale prisen. Spør etter tilbud fra markedet, men også sjekke med oss for priser på leie av helikopter. Fastpris kan også avtales . Vind og vær kan ikke styres , men det er en del av vår kompetanse til å gjøre de økonomiske beregninger som over tid både gi deg som kunde og oss som selskap en løsning til helikopter charter som lønner seg .

TIME PRISER 

Hvordan regnes tiden ?

Teknisk tid

Helikopteret faktiske luftbårne flytid . Forsikring , er livet av helikopterets vitale deler og intervaller for inspeksjon beregnet ut fra dette. Disse er de viktigste driftskostnader. Teknisk er den tiden i luften og faktisk tiden helikopteret fungerer for deg .

 Rotor tid

Dette er,  teknisk + tid rotoren er i bevegelse når helikopteret er på bakken. En landing med å stoppe og starte på nytt, vil medføre ytterligere i tid strekker seg fra 2-3 minutter til 10-12 minutter . Denne tiden er dermed høyere enn teknisk tid , og vil koste deg mer.

Kunde tid

Dette er Teknisk tid + Rotor Tid + et påslagetter at rotoren har stoppet. Kunde Tid varierer fra operatør til operatør og fra oppdrag til oppdrag . Eksemplevis å fly Fallskjermhoppere eller Heliskiing har en stor forskjell mellom selve flyturen og fakturerbar tid ( teknisk tid vs kunden tid )