HVA KOSTER HELIKOPTERLEIE OG HVEM KAN LEIE HELIKOPTER ?

Alle kan leie helikopter og prisen for helikopter tjenester er stort sett avhengig av hvor mange personer som skal sitte på eller hvor tungt det skal løfte. Pris på helikopter leie er også avhengig av flytiden eller hvor lenge vil dere vil leie helikopteret. Husk at prisen på transport med helikopter også kan regnes fra tiden motoren starter og tar av fra der helikopteret har garasje, og til det er tilbake igjen og rotoren har stoppet.  Større oppdrag har gjerne lavere timepris enn korte oppdrag.  Det er også ulike priser i forhold til hvor i landet oppdraget er.  Se  PRISLISTEN for i hvilket prisområde de ulike helikoper typene ligger.  Pris på DITT oppdrag, finner du med vår Flight Generator.

For å få mest for pengene ved leie av helikopter, er det best å være med fra utgangspunktet og til retur samme sted. Hvor mange passasjerseter de ulike helikoptrene har, samt pris område de koster å leie, finner du i tabellen ovenfor nedenfor. Alle flygninger som bestilles gjennom Heliwing, utføres av operatører godkjent av Luftfartstilsynet. Se detaljer om løfte kapasitet og antall passasjerseter på kommersielle helikopter leie i Norge.

PRISLISTEN for Helikopter leie i tabellen viser timepris område pr. helikoptertype. Prisene er basert på helikoptertype. Er man f.eks kun 1 eller 2, er prisen som for 3. Husk at tiden kan regnes på forskjellige måter avhengig av operatør. Tid regnes fra oppstart helikopterets base og tilbake til denne. For Oslo området er dette Ski Flyplass, Gardermoen eller Kjeller Flyplass. Alle priser er inkl. 8% mva. for persontransport og 25% for annet.  

TIMEPRIS FOR MEDGÅTT TID ELLER  FASTPRIS PÅ OPPDRAGET

Helikopter  Lasteflyging og transport av hytter

Her er faktorer som påvirker tiden når du velger timepris

 • Avstand fra helikopter base til der varene ligger
 • Avstand mellom varene plassering og dit de skal leveres
 • Høydeforskjeller mellom hente og leveringssted
 • Varene er pakket i korrekt vekt i forhold til helikopteret
 • Antall løft som er nødvendig
 • Riktig helikopter type til total lastemengde
 • Pilot og bakkemannskap kompetans
 • Landingsplass omgivelser

Husk for hver pakke som er for tungt eller feil pakket, må den deles i mindre deler eller ompakkes.  Kostbar ekstrautgift som kunde er ansvarlig for.

Helikopter Persontransport

Her er faktorer som påvirker tiden når du velger timepris:

 • Oppstart av helikopteret 2-6 minutter
 • Fra take-off til flyhøyde 1-6 minutter
 • Hastighet i marsjhøyde
 • Avvik fra direkte flyrute hvis dårlig vær medfører omveier
 • Antall passasjerer
 • Motvind
 • Nedstigning for landing 2-5 min
 • Stopp av helikopter 2-6 min

Husk for hver landing og avgang går det tid du betaler for ved timepris

Hva koster helikopterleie 

Ting å tenke på ved helikopterleie

Standard priser for helikopterleie som de fleste bruker, er basert på timepris i luften. Dette er ikke alltid retningsgivende for totalprisen på transporten da både tilflyging og værforhold kan variere mye. Dette påvirker totalprisen. Be gjerne om tilbud fra markedet, men sjekk også med oss for fast pris på helikopter transporten. Fastpris kan avtales. Vær og vind kan ingen kontrollere, men det er en del av vår kompetanse å foreta de økonomiske beregninger som over tid både gir deg som kunde og oss som bedrift en løsning på leie av helikopter som lønner seg.

Fastpris på helikopterleie

Fastpris er basert på Helikopter leie fra helikopterets base og til destinasjonen. Helikopterselskaper tar betalt for den tiden maskinen er luften fra de starter til de stopper. Ved fastpris er  detderfor  inkludert retur til utgangspunktet . Videre må været tillate direkte rute. Se forøvrig fanen “Betingelser”. Operatørene som benyttes tilbyr flere helikoptyper med varierende sete kapasitet. Får du oppgitt pris hver vei, husk at du er ansvarlig for betaling begge veier selv om du går av på destinasjonen. Får du derimot med passasjerer på returflygingen kan du få rabatt på denne kostnaden.

Hva koster det å fly dit du skal ?

For å gi deg en så rask tilbakemelding som mulig på hva det koster å fly helikopter nettopp dit du skal, må du ha ha en del informasjon klart.  Da kan du få pris på transporten på under ett minutt gjenn0m vår Flight Generator. Den gir deg pris on-line på helikopter taxi, sightseeing, transport og frakt av hyttematerialer og mye mer. Da sparer du og vi masse tid.  Husk vi regner tiden fra avgang helikopterets base og til det er tilbake igjen.  Ventetid på bakken , regnes ikke.   Sjekk også LavPriskalenderen.

Sponsored links

Leie helikopter - Helikoptertjenester
Helikopter tjenester - Leie Turer Sightseeing
Type helikopter leie
Helikopter tjenester - Leie Turer Sightseeing
Firma
Heliwing,
Oslo,
Norge
Hele Norge
Beskrivelse
Få pristilbud på online for helikopterleie, lasteflyging av hytte eller sightseeing turer i Norge . Velg avreise eller ankomst sted , antall passasjerer eller antall løft. Får pris på under ett minutt. Gratis og uforpliktende.