Organiser lokale helikopter turer fra ditt sted eller arrangement !  Turer for alle aldre !

Mange steder

vert år arrangeres helikopterturer på en rekke faste steder. Her kan du få deg en rimelig opplevelse i luften i et helikopter over hjembygda. Helikopterturer på slike markedsdager er vanligvis ca.10 min., inkludert av- og påstigning. Prisen 500,- ink mva pr. person og de tar 3 eller 5 passasjerer om gangen.

Markedsdager – Messer

Skal du arrangere markedsdager eller andre større arrangement hvor det er ønskelig med flest mulig besøkende, er helikopterurer tingen. Helikopterturer tiltrekker seg oppmerksomhet både i lyd og visuelt. Et tilbud om korte helikopterturer i luften over hjemplassen eller ditt arrangement blir satt pris på av store og små.

Hva koster det å arrangere helikopter turer lokalt fra ditt sted ?

Som arrangør er det ingen kostnader forbundet med tilbudet, bortsett fra at vi krever et minimum av passasjerer. Flight Generator vil finne ut for deg hvor mange. Vi kan også tilby deg reklame på banner slepe for arrangementet. Alt som kreves er en sentral landingsplass og at du markedsfører helikopter turer i form av annonser og reklame  lokalt. Resten skal vi gjøre selv. Helikopter er en sikker folkemengde magnet. Både visuelt og i form av lyd. Husk – ta med video eller kamera når du kommer opp i helikopteret. Forestill står stille i luften over ditt hjem og få det på film. Bare med helikopter, er dette mulig! Du kan også leie helikopter på timebasis, og være ansvarlig for å selge billetter selv. Også se Flight Generator www.helikopter.flights. Alle flyginger utføres av operatører som er godkjent av Luftfartstilsynet for slike aktiviteter.

Finn ut mer om hva det koster å arrangere et eget helikopter tur arrangement

Video  – Lag helikopter turer med fast RUTE

Video –  Lag helikopter turer med fast VARFIGHET

Dette må du selv legge inn i Helicopter Flight Generator

  • Velg om du vi lage tur med fast RUTE, eller fast VARIGHET
  • Lag punkter på ruten , eller antall minutter
  • Velg antall seter, antall turer eller antall passasjerer
  • Går til Flight Gererator under

De vanligste helikopter størrelsene har  3, 4 eller 5 seter:

Helikoptre i Norge AS350 Sete kapasitet
Helikoptre i Norge EC120 Colibri Sete kapasitet
Helikoptre i Norge R44 Robinson Raven II Sete kapasitet
Norsk Luftambulanse medlems arrangement på Storefjell
Robinson 44 er et perfekt helikopter for lokal turer
Helikopter over Håøya og Drøbaksundet

Helikopter turer passer godt i mange sammenheng

Helikopter Turer fra Camping plasser

I fellesferien har vi også erfart stor interesse for helikopterturer  fra plassen i sommersesongen.  Våre campingplass kunder kan laste ned gratis digital video av plassen sin fra vår web.  I tillegg gis plassens faste beboere luftfoto av sin vogn til en meget rimelig pris.

Helikopter i Private arrangement

Er dere ha et privat arrangement, kan man også bestille helikopterturer. Det kan være jubileum, utdrikningslag eller andre festlige anledninger. Et fast montert kamera foreviger turen og du får med deg kassetten ! Ring oss, vi kan arrangement og tilpasser helikopter turer til ditt budsjett.

Helikopter Turer på offentlige arrangement

Vi tilbyr helikopter turer i en rekke planlagte arrangement utover vinteren, våren og sommeren. Ta kontakt for å bli oppdatert med informasjon hvor vi arrangerer helikopterturer til enhver tid.

Helikopter Turer ved Alpin anelgg

Helikopterturer fra skianlegg er blitt populært. Hva med å tilby skipublikum helikopterturer fra bunn av anlegget til toppen. Ypperlig som avslutning eller åpning av sesongen.
Leie helikopter - Helikoptertjenester
Lag ditt eget Helikopter opplegg lokalt
Type helikopter leie
Lag ditt eget Helikopter opplegg lokalt
Firma
Heliwing,
Oslo,
Norge
Norway
Beskrivelse
Enter place and number of passengers. Select route or number of minutes per tour. Select number of seats in helicopter. Get quote in one minute.