Se video av flyfoto fra helikopter i Oslo

Med helikopter får du de beste bildene fra luften

FLYFOTO OG FILM FRA HELIKOPTER

Haster det med flyfoto ? Med helikopter kommer du raskt og effektivt til der det skjer. Enten du er fotograf, reporter, miljøforkjemper eller kanskje ønsker deg et flott flyfoto av huset eller hytta, kan vi gi deg en meget god fast pris på flyfoto fra helikopter.

Å se ting fra luften i helikopter gir en fantastisk oversikt. Helikopter er et ypperlig verktøy for flyfoto og gir helt andre muligheter enn fly. Men det krever også at piloten har lang erfaring i denne type flyging og flyfoto. Helikoptertjenester som flyfoto, brukes også mye i industri og prosjektstyring.

Les mer interessant om helikoptertjenester som flyfoto fra helikopter.

Send oss adressen til hva du ønsker bilder av fra luften. Du har pris tilbud i løpet samme dag.

Helikopter er best for foto fra luften flyfoto
Helikopter til flyfoto nyhets reportasjer best og raskest
Flyfoto fra Helikopter er best på dokumentasjon av byggeprosjekter
Flyfoto fra Helikopter gir best resultat Trafikkmaskinen Oslo S

Piloter – Flyfoto oppdrag

Selskapene setter krav til sine piloter om slik erfaring og bruker ikke piloter med mindre enn 1000 timer fartstid til denne type flyfoto med helikopter. Dette har betydning for deg som kunde. Både av sikkerhetsmessige grunner ,samt at jobben kan gjøres mer effektivt og raskere.

HeliWing benytter alltid topp kvalifiserte fotografer til selve fotograferingen og etterbehandlingen. Sjekk alltid at selskapet du flyr med har tillatelse til flyfoto med helikopter mot betaling. Heliwing benytter kun operatører autorisert av Luftfartstilsynet.

Ta kontakt på epost for et uforpliktende tilbud på flyfoto fra helikopter. Enkelte ganger har vi flere fotooppdrag i samme område. Registrer deg under for å motta tilbud og spare penger på flyfoto.

EC120B – et ypperlig helikopter til Flyfoto

Helikopter EC120 Colibri er meget godt egnet til Flyfoto oppdrag

MER OM FLYFOTO

Helikopter Flyfoto bruksområder

Nedenfor er noen eksempler på områder for hvor flyfoto kan åpne for nye forretningsområder for deg som fotograf, eller for deg som som ønsker flyfoto for egen del. Utbyggingsprosjekter, nyheter, privat eiendom, næringseiendom etc.

Egen tillatelse kreves for å ta flyfoto

Vær oppmerksom på at det kreves tillatelse fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (Tidl. enhet i Forsvarets overkommando), til å gjøre opptak av flyfoto eller film over norsk territorium. Les om forskriften her.

Flyfoto eller film av hytta !

Helikoptre flyr over hele Norge hver dag.  Hva med et flyfoto bilde av hytta?  Sjekk ut flere størrelser og format.  Hafjell, Gaustablikk og Høgevarde ved Norefjell.

Leie helikopter - Helikoptertjenester
Flyfoto og Film fra Helikopter
Type helikopter leie
Flyfoto og Film fra Helikopter
Firma
Heliwing,
DRonninghavnveien 2e,Norge-0287,
Telephone No.+4798095000
Norge
Norge
Beskrivelse
Helikopterleie til film og foto. Stillbilder, håndholdt eller gyro stabiliserte rigger. Ta kontakt for tilbud