TANDEMHOPP I FALLSKJERM – ÅRETS SKYDIVE OPPLEVELSE

OPPDATERING : TANDEMHOPP ER IKKE LENGER MULIG  I NORGE SOM EN ENKELTSTÅENDE OPPLEVELSE.   KUN SOM DEL AV KURS FOR Å BLI FALLSKJERMHOPPER –

Tandemhopp Fallskjermsenter benyttet Heliwing sine tjenester til leie av helikopter fra de startet opp i 2005 til i 2012 da de flyttet aktiviteten fra Oslo. De er de eneste i Norge med konsesjon fra Luftfartstilsynet til kommersiell drift av tandemhopp som en opplevelses aktivitet fra helikopter.  Heliwing arrangerer helikopter transport og taxi fra andre steder i Norge for de som ønsker å prøve Tandemhopp fra helikopter. Sesongen er fra begynnelsen av april, til ut oktober. Hopping er på lørdager kun, og foregår kun fra faste hoppfelt. For 2015 var feltet i Larvik, Arendal og Sande.

Utdrikningslag

For utdrikningslag eller andre som kun ønsker en Tandemhopp opplevelse og ikke en introduksjon til sporten ? og for en bestemt anledning eller dag ? Da er Tandemhopp Fallskjermsenter eneste LOVLIGE alternativ i Norge.  Kjøper du gavekort på tandemhopp fra Tandemhopp Fallskjermsenter AS, står du fritt for når du vil benytte det. Gavekort eller kjøp av tandemhopp fra fallskjermklubber, er kun tillatt i forbindelse med en introduksjon til sporten og kreves at den som skal hoppe, må ha opprettet kontakt med klubben på forhånd. Da blir jo litt av overraskelsen borte !

Konsesjonsbelagt virksomhet

Tandemhopp Fallskjermsenter AS er det ENESTE firmaet i Norge som har Luftfartstilsynets tillatelse til å tilby/utføre Tandemhopp mot betaling som en kommersiell tjeneste. HeliWing mener at dersom dette tilbys mot betaling eller vederlag i Norge av andre enn Tandemhopp Fallskjermsenter AS, bør Luftfartstilsynet kontaktes for avklaring. Velger du Tandemhopp fra Tandemhopp Fallskjermsenter AS , er du sikker på at alle formaliteter er iorden. Som eneste godkjente kommersielle tilbyder av Tandemhopp, er man i motsetning til andre underlagt de strengeste krav til rutiner og sikkerhet.  I luftfartstilsynet kalles dette for Kommersielt Sikkerhetssystem.  Er du derimot interessert i fallskjermhopping som sport, kan du ta tandemhopp hos en klubb.  Men da er det som del av eller introduksjon til et kurs. Klubber har et ikke kommersielt sikkerhetssystem.

Tandemhopp fra Helikopter
Ut i 10.000 fot over Drøbak .  Foto : Løchen Mediaweb

Tandemhopp som gave eller overraskelse

Tandemhopp fra helikopter, er blitt svært populært. Det å gi bort et tandemhopp som gave kan være en ypperlig ide. Et minne for livet til en nær venn, fødselsdager, bryllup, bedrift “kick off” eller rett og slett gi et tandemhopp i gave til deg selv for å markere en spesiell dag.  Her får du en unik anledning til et “adrenalinrush” i kontrollerte omgivelser. Trygt fastspent til en erfaren og spesialutdannet fallskjerminstruktør for , og uten at Tandemhoppet er som en introduksjon til sporten.

Nyttig informasjon om Tandemhopp fra Helikopter

Her kommer to Tandem hoppere ned for landing med Tandemhopp Fallskjermsenter.   Trøgstad i Østfold

Vil du sitte på i Tandem helikopteret som passasjer ?

Send bestilling til Tandemhopp Fallskjermsenter

Fly helikopter Taxi  til Tandemhopp Fallskjermsenter !

Tandemhopp fra Helikopter Ombordstigning
Tandemhopp fra Helikopter Inn i to motors helikopter før oppstart
Tandemhopp fra Helikopter Instruktør går inn først
Tandemhopp fra Helikopter - Grunneier får gratis hopp
Tandemhopp fra Helikopter Ankomst på hoppfeltet
Tandemhopp fra Helikopter Instruktørene briefer før take off
Tandemhopp fra Helikopter hoppere klare for take off

Mer om Tandemhopp fra helikopter

Ved ankomst til Tandemhopp

Ved ankomst blir gjestene mottatt av sin tandeminstruktør og blir informert om hva et tandemhopp går ut på. Etter en kort orientering med instruktør på bakken har man nå fått på deg hoppdress og fallskjermsele.

Tandemhopp i luften

Når du forlater helikopteret har du frittfall på 25 sekunder i en hastighet av 200 km/t. Fallskjermen løses ut i en høyde av 5000 fot over bakken. Er du heldig får du kanskje en sky gjennomgang !

Hvem kan prøve tandemhopp ?

Alle med normal helse kan være med på tandemhopp.  Alder, høyde, fysisk form og vekt spiller en rolle.  Her er noen av de konkrete kravene som stilles

Hva koster tandemhopp ?

Prisen på et tandemhopp med og uten video finner du på neste sidene.  Mer informasjon om hva ellers som er inkludert finner du også der.

Tandemhopp bestilling

Trenger du informasjon eller ønsker å sende forespørsel om å booke deg inn på et tandemhopp, kan du sende forespørsel her. Bestilling er kun gyldig når bekrftelse er mottatt

Tandemhopp værforbehold

Det settes svært høye krav til sikkerhet ved tandemhopping. Været må være fint.  Regler gjelder for både avstanden mellom bakken og eventuelle skyer og andre værforhold.

25,4,2017 

TANDEMHOPP ER IKKE LENGER MULIG  I NORGE SOM EN ENKELTSTÅENDE OPPLEVELSE.   KUN SOM DEL AV KURS FOR Å BLI FALLSKJERMHOPPER 

Leie helikopter - Helikoptertjenester
Tandemhopp fra Helikopter
Type helikopter leie
Tandemhopp fra Helikopter
Firma
Heliwing,
Norge
Voss, Norway
Beskrivelse
Den eneste LOVLIGE organisasjonen som kan tilby Tandemhopp fra helikopter utenom kurs og opplæring
error: Content is protected !!