Eksempler på områder hvor Helikopter er meget godt egnet til flyfoto

Nedenfor er noen eksempler på områder for hvor flyfoto kan åpne for nye forretningsområder for deg som fotograf, eller for deg som som ønsker flyfoto for egen del. Utbygginfprosjekter, nyheter, privat eiendom, næringseiendom etc.

Utbyggingsprosjekter

Følg opp større prosjekt med jevnlige flyfoto statusbilder med høyoppløselige bilder. Meget detaljerte bilder kan gi utbyggere verdifull input i videre utvikling. Utbygging og utvikling av vei, jernbane, kraftlinjer, damanlegg, alpinanlegg, hyttefelt, boligfelt, industrianlegg.

Nyheter

Som journalist kommer du gjerne først til nyhetsobjektet. I tillegg kommer du lettere til de rette bildene med flyfoto. Ved eksempelvis ulykker er gjerne stedet avsperret i stor omkrets og tilstrekkelig tilgjengelighet for gode bilder kan være vanskelig å få. Flyfoto er tingen. Større ulykker på vei, jernbane og branner. Enkelte idrettsarrangement som Færder’n, Offshore 1 båtracet, bil rally, forurensning på land eller i sjøen er alle eksempler på bruksområder hvor flyfoto gir det beste resultat.

Privat eiendom

Hva med et flott flyfoto av gården, huset, hytta på fjellet eller ved sjøen, båten eller campingvogna. Med dagens teknologi kan våre underleverandører ta fantastiske flyfoto bilder for deg til en overraskende lav pris. Ta kontakt å se om vi har ditt objekt på arkiv.

Næringseiendom

Flyfoto av næringseiendom egner seg godt til presentasjon på bedriftens internettsider. På denne måten kan du med dagens digitalteknikk presentere eiendommen enten det er til utleie eller salg på en attraktiv måte.

Høyoppløselige kameraer og digital zoomteknikk kan gi deg og dine potensielle kunder detaljert oversikt som kun er mulig fra luften med flyfoto.

Turistdestinasjoner

Vinter- og sommerdestinasjoner er allerede avanserte brukere av internett.

En attraktiv presentasjon av destinasjonen eller produktet er direkte målbart på gjestetallene. Flyfoto av Golfbaner , alpinanlegg, hoteller, campingplasser, turistattraksjoner, oversiktbilder større turistsentra – alle kan dra nytte av flyfoto i sin markedsstrategi.

Har din bedrift eller virksomhet en WEB side, og er interessert i å være en av våre referanser ? Da kan vi i en kort periode tilby deg kostnadsfrie flyfoto bilder under visse forutsetninger.