Helicopter Low Price Calnedar

Spar penger på Lav Pris Kalenderen !

Vi er koblet til et program som  registrerer flygninger som kan kjøpes for en lavere pris . Helikopterselskaper kan registrere sine returflygninger med tiomme seter på kalenderen, eller du kan skrive inn en forespørsel om et oppdrag selv. Andre kan da se din forespørsel og dele kostnader med deg.

Helikopter Taxi turer – Sjekk for ledige seter

Tast inn ditt oppdrag i kalenderen hvis du er mindre passasjerer enn det er seter i helikopteret. Andre kan da koble seg på og dele kostnadene . Helikopterselskaper kan også registrere tomme seter på tom-flygninger eller Taxi retur flights uten passasjerer.  Du kan få en god pris på en taxi helikopter flytur hvis du er fleksibel , og en flygning er registrert på lavpriskalenderen av enten et helikopterselskap eller eller en anen bruker.

Helikopter Lasteflyging – Spar penger på oppmøte

Tast inn ditt ønske om et laste oppdrag med helikopter systemet. Andre som også har en forespørsel i samme område kan koble seg på  og dere dele kostnader på flygningen til oppmøte område. Helikopterselskapene kan også registrere planlagte helikopter lasteflygings oppdrag på samme kalender slik at andre kan henge seg på og dele oppmøte kostnad. Jo flere bestillinger i samme område , jo billigere blir oppmøte kostnaden . Spesielt hvis du er i avsidesliggende områder .

Sightseeing Turer – Del helikopter med andre.

Helikopter Sightseeing Turer krever at  alle setene er betalt for . Du kan registrere deg selv for en tur på lavpriskalenderen hvis du er færre passasjerer enn  helikopteret har seter for . Du kan evt også koble deg på  andre som ønsker tur og har registrert seg med færre passasjerer enn helikopteret har seter for.  Avhengig av beliggenhet, har helikoptrene fra 4 til 7 passasjeseter .

Leie helikopter - Helikoptertjenester
Lav Pris Kalender - Helikopterleie Taxi turer, Sightseeing og Lasteflyging
Type helikopter leie
Lav Pris Kalender - Helikopterleie Taxi turer, Sightseeing og Lasteflyging
Firma
Heliwing,
Oslo,
Norge
Norge
Beskrivelse
Ser du etter en billig helikoptertur ? sjekk lavpris kalender !