Kostnader Helikopter Reklame Slep

Prisen på helikopter reklame  skal stå i forhold til hva du får igjen.  Vi har mange prismodeller og kan sette sammen en løsning som passer deg best. Tradisjonelt betaler man en pris for produksjon av reklame og en pris for leie av helikopter.

Helikopteret flyr saktere med reklameslep enn ellers

Nåret helikopter trekker reklameslep flyr det i 70-95 km/t. Ellers er hastigheten  ca 200 km/t.  Dersom helikopteret ikke kan lande på oppdragsstedet, må det trekke banneret fra base og tilbake.  Det er ikke tillatt med passasjerer i helikopteret under flyging.

 Helikopter leie Bannerslep

Helikopterleien er det times pris på.  Tiden starter fra rotor starter og stopper når rotor stopper.  Dette regnes fra helikopterets hjemmebase. De rimeligste helikoptrene koster fra 7.000,- til 8.000,- pr. time , mens det mest benyttede kommersielle helikoptret i Norge koste ca 15.000,- pr. time slik denne type oppdrag.  (Eks.mva.)

Bokstav Banner / Reklameseil

  • Banner kan være i bokstav form med opp til 40 tegn. Fargene er rødt eller blått. Bokstavhøyden er 7 fot.  Pris ligger fra 5.000,- til 8.000,- eks mva.
  • Reklameseil produseres i utlandet og koster fra 25.000,- eks. mva og frakt. og opp avhengig av størrelse. Det er trukket reklameseil i Norge på 200 kvm.