Hva koster det å fly Helikopter

For å gi deg en så rask tilbakemelding som mulig på hva det koster å fly helikopter nettopp dit du skal, kan du bruke vår FLIGHT GENERATOR ! Du får pris på under ett minutt. Men du må vite en del detaljer om hva du ønsker. Dette legger du inn i Flight Generatoren.  Forklarende videoer viser deg hvordan. Når du har lagt inn informasjonen i Flight Generatoren får du pris og helikopter type valgt på under ett minutt.  Det er helt gratis.  Du sparer masse tid.  Husk at ekstra landinger på turen fordyrer prisen selv om landingen er på samme rute du skal fly til destinasjonen på. Ventetid på bakken, kan koste ekstra.

INFORMASJON DU TRENGER FOR Å FÅ PRIS PÅ DITT HELIKOPTER OPPDRAG

Fra hvor nøyaktig vil du fly helikopter ?

Du trenger nøyaktig stedsangivelse. Let det opp iFlight Generatoren. Hvis det på andre steder enn helikopterets base eller offentlig flyplass, må vi ha epost fra grunneier på stedet om at landing er ok. I tettbebyggelse eller ute i naturen (utmark) , er det forbudt.

Til hvor nøyaktig vil du fly  helikopter ?

Vi trenger nøyaktig stedsangivelse hor du vil lande. Finn det på samme måte som avgangssted. Er det ikke på helikopterets base eller offentlig flyplass, må vi ha epost fra grunneier på stedet om at landing er ok. I tettbebyggelse eller ute i naturen (utmark) , er det forbudt.

Hvor mange er dere som vil fly helikopter ?

Helikopter typene tar 3, 4, 5 eller 6 passasjerer.  De har alle forskjellig pris. Er dere flere enn 6 , må vi benytte flere helikoptre samtidig. Barn som ikke er fylt to år, kan sitte på fanget. Se helikopter typer

Er det bagasje ?

Helikoptre har begrenset plass til bagasje. Det minste helikopteret med plass til 3 passasjerer, har kun plass til en liten bag under setet. Se helikopter typer her. Ski og rullestor er ekskludert de minste helikopter typene.

Når vil  dere fly helikopter ?

Det er mye å holde oversikt på og noen bestiller lang tid i forveien og andre ikke. Før vi kan bekrefte en bestilling må vi ha dato og klokkeslett for ønsket tidspunkt.

Epost, telefonnummer samt Landingstillatelse

Har du ordnet med OK fra den som eier grunnen der du vil vi skal lande ?Det må vi ha. Trenger 20×20 meter flatt område. Minst 50 meter til nærmeste bil eller folk. Kontakt info trenger vi for å kunne kontakte deg om nødvendig vedrørende turen du ønsker.