Arranger ditt eget Helikopter event for Utdrikningsslaget

Et utdrikningslag kan ha mange aktiviteter på dagen. Helikoptertur som en aktivitet er alltid en suksess. Spesielt hvis dagen tilbringes på et sted med mange aktiviteter samtidig. Vi kan arrangere korte helikopterløft hvor helkopteret kommer til stedet arrangementet skal være og fly alle deltakerne lokale løft på minimum 10 min. Les om landingsplass i helikopter kundeveiledning først. Helikopterturene behøver ikke være lokal sightseeing. Et helikopter i utdrikningslag kan tilpasses mange aktiviteter  Turene kan tilpasses ulike andre aktiviteter som engasjerer og setter en spiss på dagen. Vil du at vi skal arrangere morsomme og engasjerende alternative der helikopteret kan være et element ? Bare send oss en epost med ditt budsjett , og vi vil komme tilbake til deg med forslag. Eller har du dine egne ideer ! Da er det enkelt å beregne kostnadene for helikopteret i Flight Kalkulatoren. Dette er hva du trenger å gjøre:

  • Gå til FLight kalkulatoren og legg inn nøyaktige hvor utdrikningslag vil finne sted og du vil helikopteret skal lande.
  • Velg om du vil lage helikopterløft med fast varighet i minutter per avgang
  • Alternativt kan du sette en fast rute per helikopter
  • Velg antall seter du vil ha i helikopteret ( prøv forskjellige alternativ )
  • Velg det totale antallet løft eller turer i helikopteret
  • Velg antall personer i den totalt i gruppen.

Trykk på “Flight Kalkulator Helikopter i Utdrikningslag, og prisberegning kommer på mindre enn et minutt.  Ser det greit ut kan du sende bestillings forespørsel direkte til operatør. Men husk ! VÆR TIDLIG UTE !  Se video om Flight Kalkulator nedenfor på for både fast rute eller fast varight. Det er lett , fleksibelt, raskt og GRATIS.

AS350 Helikopter Heliwing Utdrikningslag

Se video – Lag Helikopter tur med fast RUTE

Se video – Lag Helikopter tur med fast VARIGHET