Utdrikningslag og Helikopter – Hva er mulig ?

By 09/02/2016 april 20th, 2018 Blog, Utdrikningslag

Helikopter i utdrikningslag – Hva må du tenke på for et vellykket arrangement?

Utdrikningslag er blitt et voksende segment for mange bedrifter i event bransjen. Firma arrangement og events har lenge vært en stor bransje og vokser fortsatt. De siste år mener jeg at  også utdrikningslag og arrangement rundt dette har utviklet seg til en type  “mini-event” hvor mange av innslagene i de tradisjonelle event pakkene  bli kopiert i mindre skala. Man kan mene mye om dette, men har man en seriøs bedrift i ryggen er det både trygt, morro  og behøver slett ikke bli så dyrt heller.

MEN !   Som arrangør av utdrikningslag er det noen fakta opplysninger om helikopter tjenester som du vil ha nytte av å kjenne til for et vellykket resultat.  

For å spare både deg og  helikopter firma  for unødig arbeid og utallige telefoner og eposter som i mange tilfeller aldri fører til hverken  helikopter for utdrikningslaget eller forretning for selskapet, har vi laget en liten liste med ting du som arrangør og bestiller bør kjenne til  før bestemmer deg.   Kjenner du til disse punktene blir behandlet seriørst og får konkrete og ikke minst GJENNOMFØRBARE  forslag.

Helikopter tjenester - Blog
Utdrikningslag og Helikopter - Hva er mulig ?
Tittel
Utdrikningslag og Helikopter - Hva er mulig ?
Innhold
Vi kan hjelpe deg med helikopter til utdrikningslag. Men sjekk først hva som er mulig. Du må selv skaffe landinhgstillatelse, Prisen pr minutt er kr. 125,- eks mva og bare landing og take off tar 5-6 minuter i tillegg til flyging.
Forfatter
Utgiver
Heliwing
error: Content is protected !!