Sorry, this entry is only available in Norwegian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Helicopter Tours Sightseeing Oslo Norway Bygdøy Museums

Bestil helikopter sightseeing fra Oslo. Min. 3 passasjerer. Sjekk pris og rute under DETALJER. Se animasjoner av turene på nettet!

Trykk Pris/Rute og “Fly” ruten på kartet før du bestiller !

Helikopter Leie og Sightseeing turer i Oslo

Sightseeing helikopter er kanskje den største opplevelsen du kan unne deg i en hverdag hvor alle har prøvd alt ! Leie sightseeing helikopter er ikke så dyrt som mange tror heller ! Hva med å se Båtracet i Oslofjorden, Færdern eller Oscarsborg festning i fugleperspektiv! Se video av helikopter sightseeing. I tillegg til de faste turene kan vi også arrangere spesialturer med helikopter sightseeing til både fjell og fjord. Vi kan tilpasse sightseeing helikopter turer til dine behov. Ta oss med i planleggingen. Ved leie av sightseeing helikopter 1 time eller mer, er prisen noe lavere. For lengre spesialtilpassede turer, har vi mulighet for av- og påstigning i Oslo – 5 min. fra sentrum. Sightseeing helikopter er den raskeste måten å få med seg de mest besøkte severdighetene.

I flåten som benyttes til sightseeing med helikopter er det både 3 , 4 og 5 passasjerer seter. Helikopter sightseeing er en opplevelse av de sjeldne. Ikke med noe annet medium får du så minnerike og kraftige opplevelser . Kommer vi høyt nok, kan du faktisk se at jorda er rund. Har man liten tid og vil få med seg så mye som mulig er helikopter sightseeing fra luften det beste alternativ. Klikk på noen av turene nedenfor for mer informasjon om våre faste helikopter sightseeing turer. Alle turer nedenfor har avgang fra fra Ski Flyplass eller Kjeller flyplass, og lander der igjen. Stopp på veien kan avtales og gjøres mot tillegg betaling og landingstillatelse fra grunneier på stedet vi skal lande.

Helikopter Leie og Sightseeing Turer fra Oslo

Helicopter sightseeing Tour Oslo Norway Barcode

HOVEDSTADEN MED ATTRAKSJONER

Tur #015
Helikoptertur fra Kjeller flyplass med de viktigste severdigheter som Holmenkollen, Aker Brygge, Frognerparken og Bygdøy

120min
Helicopter Tours and Sightseeing Norway Oslo

TUSENFRYD, DRØBAK OG OSCARSBORG

Tur #011

Rimelig helikoptertur med mye innhold. Se Oscarsborg, undervannsmuren mot Hurum og sjarmerende Drøbak.

20min
Helicopter tour Norway Oslo Highlights

HOVEDSTADEN  OG OSLOFJORD

Tur #012

Se hovedstaden fra helikopter og få med deg høydepunkter som Holmenkollen, Vigelandsparken, Operaen og museene på Bygdøy

35min
Helicopter Sightseeing Tours Fjords Glaciers Waterfalls Norway

VESTLANDET – FJELL, FJORD OG FOSSEFALL

Tur #014

Fly helikopter over det beste av naturen i Sør-Norge . DeLuxe tur med mellomlanding. Se dramatisk natur over utrolige naturperler utilgjengelig til fots.

240min
Helicopter Sightseeing Norway Oslo fjord Villa Malla

OSLOFJORDEN OG VILLA MALLA

Tur #016
Se Oslo med Bygdøy, Holmenkollen , Aker Brygge, Operaen og mye mer.  Turen følger Oslofjorden mot Drøbak og Oscarsborg til  Villa Malla og tilbake.

 60min
Helicopter Sightseeing Tour Heroes of Telemark

TUNGTVANNSTUREN – HEROES OF TELEMARK 

Tur #013

Fly helikopter over stedene fra Tungtvannsaksjonen under annen verdenskrig. Vemork , Rjukan og Tinnsjø hvor “DS Hydro” ble senket.

120min

Sjekk andre byer og helikopterturer over hele Norge. Mange destinasjoner og avganger steder med fantastisk natur. Over polarsirkelen i nord, til dype fjorder og isbreer på vestlandet.

Er dere ikke mange nok til å fylle helikoptret? Gavekort på alle helikopterturer tilgjengelig for én person og oppover. Du flyr med andre som har samme sertifikater. Vår Flight Generator systemet koordinerer og fortelle deg tid til å fly.